MERSİN / TOROSLAR - Gözne Ortaokulu

Mrt

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Merve KOÇ'un üyesi olduğu "FEEL GOOD WİTH LİFE COMP" adlı eTwinning projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz şubat ayında çeşitli etkinlikler yapmıştır.

Şbt

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Mine AYDIN2ın kurucusu olduğu e-twinning projesi Recycle Art, Romanya Gürcistan ve Türkiye olmak üzere 3 ülkeden Ulusal Kalite Etiketi almıştır. Ayrıca Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Öğretmenimiz Mine AYDIN ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

2023-2024 Okul Sporları Dart yarışmalarında Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorisinde okulumuz il birincisi olarak Mersin'imizi bölge finallerinde temsil etmeyeb hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi, emeği geçen öğretmenlerimiz Yusuf ERSÖZ ve Abdullah UYSAL'ı tebrik ederiz.